Tânăr din Vaslui, dus cu elicopterul la un spital din Iași, după ce a fost găsit în comă, pe stradă

Un tânăr de 24 de ani a fost transportat în comă cu elicopterul SMURD la un spital din Iaşi.

El a fost găsit bătut, cu leziuni grave la cap, pe o stradă din municipiul Vaslui.

Poliţiştii criminalişti au deschis o anchetă pentru găsirea celor care l-au lovit şi l-au abandonat în drum pe bărbat.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către poliţişti, tânărul a fost găsit căzut şi plin de sânge la intersecţia străzilor Căpitan Filote şi Berzelor din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui, de către un locatar din zonă, care, de altfel, a şi sunat la numărul de urgenţă 112.

Vasluianul de 24 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial sever. Ulterior, după stabilizare, tânărul a fost transferat cu elicopterul SMURD la o clinică din municipiul Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a-i identifica pe autorii agresiunii.

”În momentul de faţă, desfăşurăm activităţi specifice de identificare a autorilor şi de stabilire a modului în care s-a produs agresiunea. Deocamdată, cu excepţia persoanei care l-a găsit pe tânăr în stradă, nu avem martori, iar cu victima nu s-a putut comunica din cauza stării de comă în care se afla”, a declarat, duminică, pentru News.ro, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Vaslui, Liviu Munteanu.

Una dintre variantele luate în calcul de către anchetatori ar fi agresarea tânărului la scurt timp după ce acesta a ieşit dintr-un club sau un restaurant din zona de nord a municipiului Vaslui.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS