Confidenţialitate

Tânăr din București, acuzat că, vreme de doi ani, a șantajat o fată de 12 ani și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el

Un tânăr de 25 de ani din București a ajuns în arest preventiv pentru pornografie infantilă, viol și act sexual cu un minor. El este acuzat că, timp de doi ani, a șantajat o fată de 12 ani din Vaslui cu publicarea unor materiale compromițătoare. Mai mult, a obligat-o pe fată în mod repetat să întrețină relații sexuale cu el.

Totul a început în anul 2020, cînd cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare.

Minora, spun surse apropiate anchetei, a ajuns să se îndrăgostească de tânărul bucureștean, așa că atunci când acesta i-a cerut poze și filmulețe cu ea, a făcut ce i-a cerut.

Materialele aveau conținut explicit, iar imediat ce a intrat în posesia imaginilor, tânărul a început să o șantajeze pe fată că le va publica pe rețelele sociale.

Șantajul a mers până acolo încât fata a fost constrânsă până la urmă să întrețină și relații sexuale.

Coșmarul ei a durat mai bine de un an, iar când copila s-a hotărât să nu mai dea curs șantajului, individul a răspândit pozele și fimulețele mai multor persoane.

El a fost reținut de procurorii DIICOT Vaslui când bucureșteanul încerca să plece din țară prin punctul de terece a frontierei Borș.

Tânărul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Citește și: Medicul ortoped Gheorghe Burnei scapă de acuzații. Dosarul în care era acuzat că a mutilat mai mulți copii s-a prescris