Tabara pentru copiii supraponderali

Staţiunea montană Straja – din Parang – este singurul loc din ţară unde copiii supraponderali au ocazia să scape, controlat, de kilogramele în plus, prin joacă.

Începând de săptămâna viitoare, în stațiunea Straja din județul Hunedoara, are loc o ‘tabără de sănătate’ pentru copiii supraponderali.

Potrivit organizatorilor, obiectivul acestei tabere este de a-i ajuta pe copii să slăbească simțindu-se bine, făcându-şi prieteni şi câştigând încredere in ei.

Timp de trei săptămâni, copiii supraponderali, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, sunt aşteptaţi să ia parte la acţiunile care vor avea loc în staţiunea montană. Mai exact, în tabără vor exista activități sportive, culturale şi distractive plus toate materialele necesare pentru orientare turistică, vânătoare de comori, drumeţii, căţărări pe perete, parc de aventură, ori alpinism.

Părinţii care doresc să îşi trimită copiii în această tabără trebuie să plătească 3.000 de lei, iar rezervarea unui loc se face în momentul achitării unui avans de 500 lei. Restul plăţii se poate face fie în rate lunare, fie integral în momentul sosirii in tabără.