Confidenţialitate

Tabăra Internaţională de Yoga, care începe miercuri, deschide sezonul turistic la Herculane

În perioada 24 aprilie – 5 mai 2019 are loc la Herculane Tabăra internațională de yoga, organizată anual de Școala de Yoga MISA.

Sunt așteptați câteva mii de practicanți yoga din peste 30 de țări.

Programul taberei este variat și se adresează atât începătorilor, cât și celor avansați. Vor avea loc ședințe practice de Hatha Yoga, meditații la unison, conferințe pe diverse teme, aprofundarea unor tehnici de yoga avansate, spectacole de teatru, de dans sau de umor, meditații în spirală și multe altele.

Activitățile se vor desfășura în paralel în patru săli, cu excepția meditațiilor în spirală, care se vor desfășura pe platoul Coronini.

Practic, aceasta este deschiderea sezonului turistic la Herculane care pana acum e fost o statiune aproape închisă.

Dacă până mai ieri statiunea era goală în proportie de 95%, dintr- data, la Herculane nu mai sunt locuri de cazare. Unde mai pui ca aceasta se suprapune cu Pastile si vacanta de i Mai, Deci, va fi nebuni si o aglomeratie de nedescris.

Hotelierii si prop[rietarii de pensiuni se pregatesc special pr Ioghinii care vin aici de peste 20 de ani si care sunt gura de oxigen a statiunii. Practic, ei readucx orasul la viata . Bicolaru va fi prezent cu conferinte si materiale inregistrate,.