Tabara cu probleme la Rasnov (AUDIO)

Mai multe fete cazate la o pensiune din zonă spun că un bărbat care ar fi trebuit să le ofere asistență medicală – le-a făcut avansuri.

Tabăra școlară a avut loc la începutul lunii august, iar la Râșnov au venit 40 de elevi, de vârste diferite, din 3 județe din țară.

Un bărbat, care desfășurase în prealabil activități medicale voluntare, a fost angajat de directorul taberei pentru a avea grijă de copii. În loc să ofere asistență medicală, potrivit reclamațiilor depuse la poliție, acesta a făcut avansuri fetelor care au ajuns în cabinetul medical. Bucureșteanul, de 56 de ani, încerca să le corupă pe fete profitând de poziția cu care era investit.

Părinții a trei minore care s-au aflat în tabără au ajuns să depună plângeri pe numele acestuia la poliție. Dupa verificările efectuate de polițiști, angajatul taberei private va fi cercetat penal în această cauză. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești au preluat dosarul și vor face o propunere către instanța competentă în legătură cu bărbatul acuzat de corupere de minori.