Confidenţialitate

Sylvester Stallone, supărat că alții au profitat de succesul său

Sylvester Stallone e supărat că nu a ştiut cum să păstreze drepturile de autor pentru “Rocky”, cu toate că a scris scenariul şi a jucat în fiecare peliculă din serie, alții ajungând să profite financiar de pe urma succesului său. Declarațiile au fost făcute într-o publicație americană.

Sylvester Stallone spune că era naiv şi prea tânăr atunci când a făcut primul contract pentru personaj şi nu a ştiut cum să păstreze drepturile, iar acum nu vrea ”să facă prea multe valuri”.

Sylvester Enzio Stallone a împlinit pe 6 iulie vârsta 73 de ani. Cel mai popular personaj creat de Sylvester Stallone, Rocky Balboa, a luat viață într-o noapte de la sfârșitul lunii martie 1975, după vizionarea meciului de box dintre legendarul campion Muhammad Ali și un necunoscut, Chuck Wepner, care a reușit să reziste loviturilor lui Ali. Filmul ”Rocky” a apărut în 1976 și a avut succes instant, având parte de mai multe continuări. ”Rocky” a fost finalizat pentru aproximativ 1,1 milioane dolari și a devenit unul din cele mai mari succese de casă din toate timpurile, încasând aproape 120 de milioane dolari în Statele Unite și Canada și aproape 100 de milioane dolari în restul lumii.

În anii ’80, Sylvester Stallone a fost unul din cei mai bine plătiți actori ai tuturor timpurilor.

La Gala Golden Globes 2016, actorul american a susţinut că Rocky Balboa este cel mai bun prieten pe care l-a avut vreodată.