Confidenţialitate

Sute de pastile de droguri, găsite din întâmplare în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” | AUDIO

Sute de pastile de droguri au fost găsite din întâmplare în Pădurea Băneasa de lângă București. Descoperirea a fost făcută de persoane pasionate de istorie care căutau antichități cu ajutorul unor detectoare de metale. Potrivit TVR, polițiștii au confirmat că ar fi vorba de droguri, cel mai probabil ecstasy.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Polițiștii au fost anunțați la 112 că au fost găsite câteva colete suspecte lângă Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, mai exact în Pădurea Băneasa. Potrivit TVR ar fi vorba de sute de pastille de ecstasy care au fost găsite de așa-numiții căutători de comori, care folosesc detectoare de metale. Unul dintr ei a povestit pentru Televiziunea publică: „Asta este cea mai interesantă descoperire făcută la detecție. Cred că de când detectăm noi, de 10 ani, nu am găsit aproape un kilogram de ecstasy. Sunt deja porționate în interior, în punguțe”.

În total au fost găsite 8 pungi care conțineau sute de pastile de culoare roz, inscripționate cu numele unei băuturi energizante. Pungile erau îngropate la rădăcine unui copac. Poliția încearcă să afle cum au ajuns drogurile acolo.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Bogdan Gheorghe, Agenția Națională Antidrog: Drogurile legale sunt comercializate online. Sunt aduse prin curier rapid | VIDEO