Suspectul crimei de la Oradea, căutat în toată țara. S-a cerut și ajutorul polițiștilor din Ungaria

O echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliției Române a fost trimisă în Bihor. Acolo, poliţiştii îl caută în continuare pe bărbatul care, miercuri, la Oradea a ucis o femeie, împuşcând-o în cap, şi a rănit un bărbat.

Bărbatul căutat are 38 de ani şi a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Bărbatul împuşcat a fost operat şi este în afara oricărui pericol. Medicii i-au scos glonţul rămas în omoplat.  Agresorul său, care a ucis-o ulterior pe tânăra de 24 de ani pentru care cei doi bărbaţi s-au certat, este în continuare în libertate, înarmat.

Bărbatul căutat se numeste Adrian Hladii, este din Oradea, are 1,73 înălţime, constituţie robustă, păr negru si ochi căprui.

Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă. Suspectul este un interlop, cunoscut sub porecla de “Adi Grasu” și pentru activități de proxenetism.

A fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de judecatori.

Inspectoratul General al Poliţiei Române îi roagă pe cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu suspectul să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de urgență 112. Anchetatorii spun că folosesc toate resursele și pistele posibile pentru găsirea suspectului, stau de vorbă cu cercul lui de prieteni și apropiați.

Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate şi cu omologii din Ungaria. Au fost instalate filtre în trafic, iar la căutari participă şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă.

Din primele informaţii se pare că motivul care a dus la împuşcarea celor două persoane, dintre care una a decedat, ar fi gelozia atacatorului.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS