Confidenţialitate

SUS CORTINA! ”Quartet” cu Adela Mărculescu, Florina Cercel, Costel Constantin și Damian Crâşmaru

La sediul Centrului de Creație, Artă și Tradiție București – CreArt – putem vedea vineri seară ”Quartet”, un spectacol cu Adela Mărculescu, Florina Cercel, Costel Constantin și Damian Crâşmaru în distribuție (foto: Ziarul Metropolis). Amănunte – la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

”Actorii sunt fluturii lui Dumnezeu și nu ar trebui să moară niciodată” spunea Damian Crâşmaru, unul dintre protagoniștii piesei ”Quartet” după lansarea spectacolului, într-un interviu pentru revista de teatru Metropolis.

„Quartet” – textul lui Ronald Harwood, ecranizat de Dustin Hoffmann în 2012, se joacă în această seară (vineri, 12 februarie), de la ora 19.00, la sediul CreArt. Se împlinesc aproape doi ani de la premiera montării realizate de regizorul Dan Tudor.

„Quartet”  este povestea a patru muzicieni celebri pensionați care se reunesc pentru a celebra aniversarea compozitorului Giuseppe Verdi printr-un mic concert. Evident, apar disputele între cele patru personalități…

Iorgu Ianuși, ”Sus cortina!”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Alături de Damian Crâșmaru urcă pe scenă Adela Mărculescu, Costel Constantin și Florina Cercel (foto: Ziarul Metropolis/Simion Buia/www.actoriisifotograful.ro) .

Cercel-Marculescu.jp_

Quartet-la-Teatrelli-fotografiat-de-Simion-Buia-5796