”Sus cortina!”: ”La Traviata” revine la Opera Națională București / Campania ”Luna plină de teatru” la Arad

Luna ianuarie aduce reduceri nu numai în turism și în magazinele de haine, ci și la TEATRU. La Arad, Teatrul ”Ioan Slavici” desfășoară campania ,,Luna plină de teatru”. Spectatorii pot vedea 20 de spectacole. Intrarea are preț unic : 5 lei.  Teatrul ODEON va prezenta în serile de 14 și 15 ianuarie  ”Când timpul nu se mișcă”. Teatrul de pe Lipscani a pregătit un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu, iar la Opera din București se reiau reprezentațiile noii montări ”Traviata”.  Amănunte – la ”Sus cortina!”, de la ora 16.50, la Europa FM.

Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

 


 

Campania ”Luna plină de teatru” până în februarie la Teatrul ”Ioan Slavici” din Arad

Ofertă specială şi inedită la Teatrul clasic ”Ioan Slavici” din Arad. ,,Luna plină de teatru” ţine până pe  9 Februarie  şi cuprinde un maraton de 20 de spectacole. Fiecare la un preţ special de doar 5 lei indiferent de categoria de vârstă. Directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Bogdan Costea:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În program au fost incluse cele mai noi producţii ale teatrului arădean, între care “Mult zgomot pentru nimic” (FOTO: Teatrul IOAN SLAVICI Arad), dar şi cel mai longeviv spectacol de la ”Ioan Slavici”, one-man showul “Apropo, aţi chemat pompierii?”, cu actorul Zoltan Lovas, care a avut peste peste 500 de reprezentaţii. Un spectacol se va juca și la Oradea, mai spune directorul Bogdan Costea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mult zgomot

 

 

 

 


 

 

 

Spectacol dedicat lui Mihai Eminescu – la Teatrul de pe Lipscani

În seara de 15 ianuarie, la Teatrul de pe Lipscani putem vedea ”Actorul din bibliotecă”. Este un one-man-show muzical, cu acotrul Tadeus Mincă. Este o producție a trupei ”Teatrul Nostru”, dedicată poetului Mihai Eminescu. Cu participarea violonistului Mihai Dunărinţu, student anul IV la Conservatorul din Bucureşti.

teatrul de pe lipscani

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Premieră la Teatrul ODEON: „Când timpul nu se mișcă”

Teatrul Odeon prezintă joi, 14 ianuarie și vineri, 15 ianuarie, „Când timpul nu se mișcă” de Donald Margulies, în regia lui Vladimir Anton. Piesa îi prezintă pe pe Sarah, fotoreporter, care se întoarce rănită din Irak, unde realiza un material despre război şi prietenul ei, James, reporter, copleşit de vină, pentru că a lăsat-o singură acolo (FOTO: Teatrul Odeon). Ei primesc vizita prietenului lor Richard, editor-foto, care le-o prezintă pe noua lui prietenă, Mandy, mult mai tânără decât el. Acţiunea se concentrează pe relaţia dintre cei doi şi pe încercarea pe care o fac Sarah şi James să ducă un stil de viaţă mai convenţional.

cand timpul nu se misca

 

 

 

 

 


 

 

 

”La traviata”, producție lansată în octombrie, revine la Opera Națională București

Pe 15 și 16 ianuarie, spectacolul ”La traviata”, în regia artistului britanic Paul Curran, revine pe scena Operei Naționale București (Foto: Opera Națională București). Dirijor: Vlad conta. În toamnă , spectacolul a fost prezentat la Opera Philadeplhia din Statele Unite în 5 reprezentații consecutive. Producția Operei bucureștene a avut premiera în octombrie și a venit la 16 ani de la premiera precedentei montări.

La_traviata__Opera_Nationala_Bucuresti_1A

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS