SUS CORTINA! „Iarna dragostei noastre” la Teatrul Național Iași

Iorgu Ianuși ne invită să facem o vizită la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași  și să ne alegem măcar unul dintre spectacolele puse în scenă de cei mai importanți actori ai momentului.

Concertul trupei din Chișinău „CUIBUL” (miercuri, 16 martie 2016), spectacolul „Vizita bătrânei doamne” (17 martie 2016) și o nouă reprezentație a piesei „Iarna dragostei noastre” (18 martie 2016). Iată cu ce ne așteaptă Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași  de miercuri până vineri.

Recomandările vin la 16.50, în rubrica „Sus cortina!”, la Europa FM.

***

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Miercuri seară (16 martie 2016), de la ora 19.00, suntem invitați la concertul acustic susținut de legendara trupă „Cuibul” din Chişinău. Pentru o stare de bine și ritmuri pe care le auzi foarte puțin spre deloc la radio și TV – trebuie să ajungem în Sala Teatru la Cub a Naționalului ieșean. „Cuibul” este formaţia muzicianului Igori Dinga, producătorul muzical al trupei „Zdob şi Zdub”.

Cuibul

Joi, 17 martie, de la ora 19.00, se joacă în Sala Mare a Teatrului Național Iași „Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt,  în regia lui Claudiu Goga. Din distribuție fac parte TEODOR CORBAN, MIHAELA ARSENESCU WERNER și DORU AFTANASIU.

Vizita batranei doamne

Cum lumea e plină de fete bătrâne, o posibilă nuntă…schimbă atmosfera! Vineri, 18 martie, Naționalul ieșean prezintă „Iarna dragostei noastre”, de Nadejda Ptuskina, în regia lui Emil Gaju. Piesa e programată de la ora 18.00, în Sala Teofil Vâlcu. Este o frumoasă poveste de iarnă pentru adulţi, spune regizorul Emil Gaju. Sau …despre dragoste,  între minunatele sărbători de iarnă, Crăciun şi Revelion.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Iarna dragostei noastre

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS