Surse: Viata lui Michael Schumacher nu mai este pusa in pericol, desi starea sa ramane in continuare grava

Informația potrivit căreia viața fostului pilot nu mai este pusă în pericol a fost oferită presei de către un prieten de-al lui Schumacher.

E vorba de fostul pilot de Formula 1 Philippe Streiff care susține că a discutat cu unul dintre medicii de la spitalul din Franța.

Viața fostului pilot de Formula 1 Michael Schimacher nu mai este pusă în pericol, deși starea sa continuă să fie în continuare gravă, susține un apropiat al acestuia.

Informația nu a fost însă confirmată și de echipa de medici.Echipa de doctori de acolo nu a mai facut niciun anunt oficial de miercuri.

Între timp, ancheta autorităților franceze continuă.

La spitalul din Grenoble – acolo unde Michael Schumacher se află în continuare în comă indusă – au ajuns procurorii care l-au audiat pe fiul fostului pilot de Formula 1 dar și pe un prieten de-al acestuia – ambii martori la accidentul de pe pârtie.

In plus, anchetatorii au confiscat o camera video care ar fi fost montata pe casca lui Schumacher in momentul in care acesta s-a rănit.

Jurnalistii din Hexagon scriu ca dacă această cameră a fost pornită, cu ajutorul imaginilor s-ar putea stabili cu exactitate cauzele accidentului de duminica.