Confidenţialitate

SURSE: Primele două drone ale căror fragmente au fost detectate pe teritoriul României nu au explodat şi nu s-a detectat explozibil nici pe fragmentele de dronă, nici la faţa locului

Primele două drone ale căror fragmente au fost detectate pe teritoriul României nu au explodat şi nu s-a detectat explozibil nici pe fragmentele de dronă, nici la faţa locului, au declarat surse oficiale din MApN, citate de Agerpres. 

Potrivit acestora, nu sunt informații care să ducă la ipoteza unui atac intenționat asupra României. Niciuna dintre dronele căzute în localitățile de la Dunăre nu au fost identificate și urmărite de sistemele radar ale țării noastre. Expertizele vor dezvălui modul în care fragmentele primelor două drone descoperite au ajuns pe teritoriul naţional, mai spun sursele citate de Agerpres.

Fragmente de dronă au fost descoperite în jurul localității Plauru, din județul Tulcea, în două zone diferite, săptămâna trecută. Iar astăzi, alte fragmente au fost identificate în zona localitățile Nufărul și Victoria din județ.

Foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Citește și: Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din opt localități din nordul Deltei Dunării, lângă granița cu Ucraina | AUDIO