Super-transfer în Liga 1: Dan Petrescu negociază cu CFR Cluj

Se pregătește o “bombă” pe piața transferurilor din fotbalul românesc: Dan Petrescu a sosit în România și urmează să devină antrenorul lui CFR Cluj.

Tehnicianul de 49 de ani a declarat pentru “Digi Sport” că se află în negocieri avansate cu ardelenii – care l-ar fi demis joi pe Vasile Miriuță. Petrescu spune că CFR este singura echipă din Liga Întâi care l-a căutat, iar de la FCSB nu a primit nici măcar un telefon.

Ultima oară el a pregătit-o pe Al Nasr Dubai, iar în România a mai activat la Sportul Studențesc, Rapid, Unirea Urziceni și ASA Tg.Mureș. A mai antrenat-o în Polonia pe Wisla Cracovia și în Rusia a stat pe banca lui Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova. A fost campion cu Urziceni în 2009 iar cu ASA a cucerit Supercupa României, în 2015. Desemenea, mai are în palmares o Cupă a Chinei, cu Jiangsu Suning.

CFR Cluj pregătește o “revenire în forță” în topul fotbalului autohton. Săptămâna aceasta a ieșit din insolvență, are un nou patronat, iar președintele Iuliu Mureșan a anunțat că a perfectat deja 4 transferuri, din cele minimum 8 pe care le are în plan pentru următorul sezon.

Nu se cunosc momentan numele jucătorilor cumpărați, însă “Sport.ro” susține că pe lista se află cel puțin doi din trei fotbaliști ai Astrei Giurgiu: Cristi Săpunaru, Constantin Budescu și Felipe Teixeira. Cel mai dificil ar fi de adus Budescu, dorit și de o grupare saudită, care îi oferă circa 45.000 de pe lună.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS