Suicide Squad, în fruntea box office-ului nord-american

Superproducţia cinematografică Suicide Squad a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 135 milioane de dolari.

Filmul studiourilor Warner Bros. Pictures a impus astfel un nou record al încasărilor pentru filmele ce au avut premiera în luna august, depăşind cu mult producţia ce deţinea precedentul record, Guardians of the Galaxy, cu încasări de puţin peste 94 milioane de dolari.

Avându-i pe Will Smith, Jared Leto şi Margot Robbie în rolurile principale, regizat de David Ayer, Suicide Squad a primit numeroase critici negative.

Potrivit scenariului, o agenţie guvernamentală secretă recrutează un grup de antieroi direct din închisoare, având de executat o serie de misiuni foarte periculoase, în schimbul promisiunii că vor beneficia de clemenţă.

Suicide Squad a detronat noul film din seria Jason Bourne, al 4-lea, această peliculă coborând pe locul secund cu încasări de 22,7 milioane de dolari.

Comedia Bad Moms, în care protagoniste sunt Mila Kunis şi Kristin Bell, şi-a menţinut poziţia a 3-a în cea de-a doua săptămână de la lansare, cu încasări de 14 milioane de dolari.