Confidenţialitate

Suceava: Se dă startul maratonului vaccinării

Acțiunea de imunizare se va derula non-stop, iar serul folosit este Pfizer. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la centru doar cu buletinul, fără a fi necesară programare.

Acest tip de vaccin se poate administra și adolescenților cu vârsta între 16 și 18 ani, cu condiția să vină la centru însoțiți de unul dintre părinți. Pentru nopțile de vineri și sâmbătă, persoanele care vor merge la imunizare în intervalul 22.00-05.00 trebuie să aibă asupra lor declarație pe proprie răspundere unde bifează că se deplasează la centrul de vaccinare.

Maratonul de vaccinare este organizat de Primărie, împreună cu Direcția de Sănătate Publică și este primul de acest fel în municipiul Suceava. Până acum s-au vaccinat aproape 30% dintre persoanele eligibile din municipiul Suceava, iar autoritățile speră să impulsioneze acțiunea de imunizare. De la finalul săptămânii trecute, în parcarea Shopping City Suceava funcționează și un centru de vaccinare tip drive-thru. Aici imunizarea se face tot cu serul Pfizer și nu este nevoie de programare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexandru Neagu