SUCEAVA: Mașina unui tânăr, plină de țigări de contrabandă

Un tânăr din Suceava a ajuns în arest după ce Poliția Rutieră Bacău a descoperit că acesta avea mașina plină de țigări de contrabandă.
Bărbatul a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină, iar polițiștii au constat cu surprindere că în autoturism erau peste 27 de mii de pachete de țigări.
Este al doilea caz de acest gen săptămîna aceasta descoperit de poliția rutieră din Bacău, transmite corespondentul Europa FM, Claudia Toader.
Șoferul de 28 de ani din Suceava a fost tras pe dreapta pe DN2, pe raza localității Nicolae Bălcescu, pentru un control de rutină.
Polițiștii de la circulație au constatat cu surprindere că bărbatul avea mașina burdușită de țigări de contrabandă.
Peste 27 de mii de pachete de țigări au fost descoperite în urma controlului, toate netimbrate și fără acte de proveniență.
Este al doilea caz de acest gen descoperit de poliția rutieră Bacău săptpmîna aceasta.
În urmă cu 3 zile, tot un bărbat din Suceava, tras pe dreapa pentru verificări, a fost prins în timp ce transporta peste 20 de mii de pachete de țigări de contrabandă.
În ambele cazuri, șoferii au ajuns în spatele gratiilor, iar cercetările au fost preluate de polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice din Bacău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS