Confidenţialitate

Suceava: Focare la Registrul Auto, într-o casă de tip familial și la un centru de recupare | AUDIO

Pentru a nu se opri activitatea, la Registrul Auto vor fi detașați angajați de la alte filiale din țară, transmite corespondentul Europa FM.

La reprezentanța R.A.R. din Suceava au fost confirmați cu noul coronavirus 12 angajați din cei 27 care au fost testați. Printre cei care au contactat boala se află inclusiv șeful instituției. Acesta are o formă medie de a bolii, iar după ce a fost la spital pentru evaluare și prescrierea tratamentului, s-a izolat la domiciliu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, focarul de la Registrul Auto Român a izbucnit pentru că nu s-au respectat regulile de purtare a măștii și de distanțare socială. Conducerea R.A.R. Suceava a precizat că din cauza acestor îmbolnăviri este posibil să apară întârzieri și decalări ale programărilor, dar activitatea nu va fi oprită.

În afara acestui focar, au mai apărut probleme la casa de tip familial “Sf. Nicolae” și centrul de zi de recuperare “Emanuel”, ambele din Municipiul Suceava. În primul caz, au fost confirmați cu noul virus 2 angajați și 12 beneficiari, care urmează să fie evaluați clinic și paraclinic. În ceea ce privește centrul de recuperare “Emanuel”, care asigura servicii socio-medicale pentru 80 de copii s-a decis sistarea activității până la finalul lunii octombrie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexandru Neagu