Confidenţialitate

Suceava: Corpul de control al MAI, trimis să ancheteze cazul agresiunii asupra unui activist de mediu

Corpul de control al Ministerului de Interne a fost trimis la Suceava pentru a ancheta lipsa de reacție a polițiștilor în cazul agresiunii asupra unui activist de mediu, rănit după ce mașina a fost atacată cu bolovani.

Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Marcel Vela, care a avertizat că vinovații vor fi sancționați.

Incidentul sângeros în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar s-a petrecut miercuri seară. Acesta a sunat la 112 și a cerut intervenția poliției în cazul a două camioane ce păreau a fi supraîncărcate cu lemn.

Daniel Bodnar a urmărit cele două mașini până la poarta unui gater din Mălini. În timp ce activistul se afla la poarta gaterului, în mașină, așteptând poliția, mai multe persoane au început să arunce spre autoturism cu pietre de dimensiuni mari.

Una dintre pietre a spart un geam al mașinii, iar Daniel Bodnar a fost rănit la față de cioburile de sticlă. Activistul de mediu a plecat spre spital înainte ca poliția să ajungă la locul incidentului.

Medicii din Fălticeni l-au trimis la Spitalul Județean Suceava pentru a se stabili dacă are leziuni oculare. Agresiunea de miercuri seară vine la numai o zi după ce mașina în care se afla Daniel Bodnar, alături de alți tineri care îl susțin, a fost tamponată intenționat, în trafic.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexandru Neagu