Suceava: Chetă la Spitalul de Psihiatrie din Siret, pentru plata unei amenzi

Spitalul de Psihiatrie din orasul Siret, judetul Suceava a fost amendat de pompieri din cauza ca nu are autorizaţie PSI. Unitatea sanitara a primit o sanctiune in valoare de 10.000 de lei. Conducerea spitalului a facut apel la angajati sa cotizeze fiecare cu cate 70 de lei pentru a plati amenda.

Pentru al doilea an consecutiv Spitalul de Psihiatrie din Siret este amendat din acelaşi motiv: lipsa autorizaţiei pentru stingerea incendiilor. Angajaţii unităţii sanitare sunt nemulţumiţi din cauza că trebuie să cotizeze din prorpiul buzunar cu sume de bani pentru plata sancţiunilor în valoare de 10.000 de lei aplicate de ISU.

Conducerea spitalului din Siret susţine că amenda nu a fost dată pentru unitatea sanitară, ci pentru responsabilul PSI. Superiorii acestuia afirmă că el nu poate plăti singur amenda şi astfel ar fi indicat ca fiecare angajat să contribuie cu câte 70 de lei. Managerii spitalului din Siret au refuzat să comenteze situaţia şi nici nu au putut explica din ce fonduri vot achita contravaloarea amenzii de la ISU dacă angajaţii unităţii sanitare refuză să cotizeze cu câte 70 de lei fiecare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS