Suceava: Anchetatorii au confiscat 2.000 de medicamente în dosarul în care doi copii ar fi fost drogați de mama lor

Noi informații în cazul șefei Centrului Medical Suceava, acuzate că le-ar fi administrat copiilor săi de 4 și 15 ani substanțe stupefiante.

Anchetatorii au găsit în locuința sa, dar și la centrul Ministerului de Interne sute de comprimate de xanax și 1.400 de medicamente care se eliberează cu rețete speciale.

Mai exact, procurorii DIICOT au găsit în urma perchezițiilor de luni aproape 600 de comprimate de xanax –folosit pentru tratamentul anxietăţii și tulburărilor depresive, o jumătate de sticluță de xanax lichid, 1.400 de comprimate și 24 de fiole de alte medicamente care se eliberează cu prescripție medicală.

Medicamentele au fost descoperite la Centrul Medical Suceava al Ministerului de Interne, dar și în două locuințe – la șefa instituției Adriana Lorena Bîrlădeanu și în casa unei alte persoane care ar fi ajutat-o să procure medicamentele.

Anchetatorii au confiscat și rețete speciale sau prospecte medicale, în dosarul în care au început urmărirea penală in rem pentru administrare de droguri de mare risc.

Adriana Lorena Bîrlădeanu este suspectată că le-ar fi administrat copiilor săi de 4 și 15 ani substanțe stupefiante și psihotrope. Inclusiv ea ar fi luat droguri care se prescriu în scop terapeutic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS