Droguri și oglinzi retrovizoare găsite în maşina unui şofer din București

Poliţiştii au găsit substanţe psihoactive, dar şi peste 20 de oglinzi retrovizoare în maşina unui şofer oprit pentru un control în Capitală.

De asemenea, poliţiştii au stabilit, în urma testului antidrog, că bărbatul consumase stupefiante.

Potrivit Brigăzii Rutiere București, sâmbătă seară poliţiştii au oprit pentru control în zona Pieţei Presei Libere un autoturism care circula pe DN1, sensul de ieşire din Bucureşti, iar la solicitarea documentelor au simţit în interiorul autoturismului un miros înţepător, motiv pentru care au verificat maşina.

Astfel, în buzunarul portierei dreapta-faţă, au fost găsite o pungă în care se aflau substanţe vegetale, iar în portbagaj au fost găsite 21 de oglinzi retrovizoare a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către şofer.

Tânărul a fost testat de poliţişti cu test antidrog, rezultatul fiind pozitiv, astfel că bărbatul a fost dus la Institutul Naţional de Medicina Legală pentru analize.

Totodată, au fost sesizaţi şi poliţiştii Secţiei 2, cu privire la oglinzile retrovizoare găsite în autoturism.

Pe numele tânărului au fost constituite două dosare penale – pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi pentru deţinere de substanţe psihoactive.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS