Confidenţialitate

SUA: Soțul lui Nancy Pelosi, arestat după ce a condus mașina sub influența alcoolului și a fost implicat într-un accident

Dicolo de ocean, soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor a Congresului american, democrata Nancy Pelosi, a fost arestat duminică noapte pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 ani, a fost plasat în arest în Centrul de detenţie al comitatului Napa după ce a fost inculpat pentru două infracţiuni, iar cauţiunea a fost stabilită la 5.000 dolari.

Poliția rutieră susține că Pelosi se afla la volanul un automobil Porsche, fabricat în 2021, şi încerca să traverseze o şosea, când vehiculul său a fost lovit de un Jeep condus de un bărbat de 48 ani. Nicio persoană nu a fost rănită. Cel de-al doilea şofer nu a fost arestat.

În California, legea le interzice şoferilor să conducă dacă au o alcoolemie de peste 0,08 grame/decilitru.

În acest timp, Nancy Pelosi se afla duminică în statul Rhode Island pentru a ţine un discurs inaugural la Universitatea Brown.

„Preşedinta Camerei Reprezentanţilor nu va comenta cu privire la această problemă privată care s-a petrecut în timp ce ea se afla pe Coasta de Est”, a declarat purtătorul său de cuvânt.

Nancy şi Paul Pelosi sunt căsătoriţi din anul 1963.

Foto: Shutterstock