SUA: O comoară de peste un milion de dolari a fost descoperită în Munții Stâncoși | VIDEO

O comoară ce a fost ascunsă acum mai bine de 10 ani în Munții Stâncoși din Statele Unite a fost în sfârșit descoperită. Comoara are o valoare de peste un milion de dolari și este formată din aur, diamante și smaralde.

Aceasta a fost ascunsă în Munții Stâncoși de un american, Forrest Fenn, acum în vârstă de 89 de ani, colecționar de antichități. Acesta explică motivul acțiunii sale: a vrut să le dea oamenilor un impuls să iasă din case, să meargă în natură și să exploreze, potrivit CNN.

Bărbatul a scris un poem cu 24 de versuri care include indicii pentru găsirea comorii. Poemul a fost publicat în autobiografia lui Forrest Fenn, bărbatul care a ascuns prețioasa comoara.

De-a lungul anilor, peste 35.000 de oameni din întreaga lume s-au aventurat în căutarea comorii, urmărind indiciile oferite de Fenn. În plus, doi oameni și-au pierdut viața în timp ce căutau comoara în Munții Stâncoși. De aceea, forțele de ordine au avertizat căutătorii de comori să respecte natura și să țină cont de pericolele la care se expun.

Acum, comoara afost descoperită, după cum a anunțat Forrest Fenn pe siteul sau. Cel care a descoperit comoara nu dorește să își dezvăluie indentitatea. Fenn a declarat ziariștilor doar că persoana este din partea de est a țării și i-a trimis o fotografie cu componența comorii.

Sursa foto: captura video CNN

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS