Confidenţialitate

SUA: Mike Pence candidează la alegerile prezidențiale din 2024. „Vremurile diferite cer o conducere diferită” | VIDEO

Mike Pence – fostul vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii – și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024 într-un video publicat miercuri dimineață.

În filmulețul postat pe pagina sa de Twitter, Mike Pence transmite că „În acest moment, țara noastră este într-un mare necaz. Visul american a fost distrus de inflația galopantă. Salariile scad și recesiunea începe să prindă contur”.

Mike Pence critică modul în care Joe Biden a condus SUA în mandatul său, nu numai prin mesajele pe care le transmite, dar și prin imaginile cu actualul președinte al Statelor Unite ale Americii.

„Vremurile diferite cer o conducere diferită”, spune Mike Pence în video. Astăzi, țara noastră și partidul nostru au nevoie de un lider care poate face apel, așa cum spunea Lincoln, la îngerii cei mai buni”, spune Mike Pence în filmulețul cu care își lansează campania la prezidențiale.

În discursul său, Mike Pence vorbește despre Dumnezeu, despre greșile lui Joe Biden, dar nu precizează nimic despre Donald Trump.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Joe Biden va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidențiale din 2024 | VIDEO