SUA: Iubita lui Donald Trump Jr, infectată cu noul coronavirus

Partenera de viață a fiului cel mai mare al preşedintelui american, a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce se afla în Dakota de Sud.

Kimberly Guilfoyle, care este asimptomatică, urma să participa la evenimentul organizat la Muntele Rushmore, acolo unde Donald Trump celebrează Ziua Independenței, alături de familia sa, dar în urma rezultatului testului şi-a anulat planurile.

Surse citate de presa americană spun că Donald Trump Jr a avut rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2.

Niciunul dintre ei nu a fost în contact direct cu preşedintele şi nu a zburat pe Air Force One spre Dakota de Sud.

„După testarea pozitivă, Kimberly a fost imediat izolată pentru a limita orice expunere. Se simte bine şi va fi testată din nou pentru a se asigura că diagnosticul este corect, deoarece este asimptomatică. Ca măsură de precauţie îşi va anula toate evenimentele viitoare”, a declarat şeful de personal al echipei de campanie a lui Donald Trump, din care face parte şi aceasta.

„Donald Trump Jr a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a autoizolat şi el şi îşi anulează toate evenimentele publice”, a adăugat Sergio Gor.

În vârstă de 42 de ani, Trump Jr şi Kimberly Guilfoyle, care este fosta soţie a guvernatorului democrat al Californiei, Gavin Newsom, au o relație din 2018.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS