Confidenţialitate

SUA: Administrația Biden vrea ca toți americanii să se vaccineze cu o nouă doză de ser anti COVID toamna aceasta | AUDIO

Administraţia Biden vrea să îi îndemne pe toţi americanii să se vaccineze cu un o nouă doză anti COVID-19 în această toamnă pentru a preveni apariţia unui nou val de infectări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Oficialii Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Statele Unite susțin că deși se observă o creştere a numărului de infectări şi a numărului de spitalizări cauzate de noul coronavirus, nivelurile lor generale rămân scăzute.

Marii producători de vaccinuri au creat versiuni ale vaccinurilor pentru a ținti variantele care circulă în acest momen – “Eris” şi “Fornax”. Acum așteaptă autorizaţiile emise de agenţiile de reglementare medicală din Statele Unite şi din Europa.

Noile versiuni ar urma să fie disponibile în săptămânile următoare pentru a fi utilizate în cadrul sezonului de vaccinare de toamnă.

Administrația Biden spune că îi va încuraja pe toţi americanii să se vaccineze cu aceste doze booster pe lângă vaccinurile antigripale şi cele anti-RSV – serul dezvoltat împotriva virusului respirator sinciţial.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Botoșani: O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la balcon, apoi a amenințat că se va sinucide | AUDIO