Studiu coordonat de medicul Musta: Poate arăta dacă o persoană este în grupă de risc COVID-19 | AUDIO

Un studiu realizat de Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, sub coordonarea doctorului Virgil Musta, specialist boli infecțioase, vă poate spune dacă sunteți sau nu într-o grupă de risc de îmbolnăvire provocată de Sars cov 2.

Invitat în Deșteptarea de vară, medicul Virgil Musta a explicat că pentru a participa la studiu și pentru a primi recomandări, trebuie să răspundeți la câteva întrebări, disponibile pe site-ul fundatiaprofilaxis.ro.

„Sunt câteva întrebări la care trebuie să răspunzi. La acele răspunsuri vei primi niște recomandări, iar la sfârșit, pe mail, vei primi categoria de risc în care ești încadrat, de asemenea, și ce trebuie să faci ca să eviți contaminarea.

Pe de altă parte, este și un instrument pentru noi, specialiștii, ca să facem o analiză epidemiologică a riscurilor care se identifică în comunitate”, a declarat medicul Virgil Musta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Datele scrise în chestionar nu ajung la autorități, a explicat coordonatorul studiului.

El adaugă că pentru a preveni infectarea, trebuie să respectăm permanent trei reguli, iar dacă totuși avem simptome, trebuie să sunăm medicul de familie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS