Confidenţialitate

Studenții de la Universitatea de Agronomie au început să curețe Baza Sportivă Cireșarii | AUDIO

 

Studenți voluntari de la Univeristatea de Agronomie din București au început să curețe Baza Sportivă Cireșarii din Sectorul 1 al Capitalei.

Baza a ajuns în paragină – recunoaște chiar ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care spune că de 13 ani, nimeni nu a investit nimic.

Aici, urmează a fi amenajat un teren sportiv multifuncțional pe care îl vor utiliza atât studenții, cât și locuitorii sectorului 1 al Bucureștiului:

”Nu este vorba doar de curățenie, este vorba de o reorganizare a spațiilor, este vorba de a aduce această bază Cireșarii în secolul 21. Mai departe va trebui să venim cu investiții. Ministerul Educației are deja un proiect pentru un teren multifuncțional de baschet, volei, handbal și tenis, care va fi realizat în premieră. Va trebui să realizăm și o clădire în care să se poată desfășura corect activitățile celor 18 cercuri, făceam referire la cercul de informatică, sunt 400 de copii înscriși, este o adevărată pepinieră pentru olimpici. Dorim ca acest spațiu să fie deschis și comunității locale a sectorului 1.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.