Știrile zilei de 7 septembrie în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM vă prezintă cele mai importante evenimente ale zilei de luni, 7 septembrie:

SORIN OPRESCU, ARESTAT PREVENTIV – Agenția de Integritate verifică averea lui Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru luare mită. ”Sunt uluit de ceea ce văd la televizor!”, a declarat Victor Ponta despre arestarea primarului Bucureștiului.

MITĂ LA PRIMĂRIE – Între timp, alți 5 inculpați din dosarul lui Sorin Oprescu au fost reținuți pentru luare de mită și complicitate la spălare de bani. Între ei, fostul șofer al primarului și 3 directori din Primărie.

CRIZA REFUGIAȚILOR – România ar urma să primească peste 6.300 de solicitanți de azil, arată un document al Comisiei Europene, prezentat de Reuters. Premierul Victor Ponta spune însă că țara noastră nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiați.

PRIORITĂȚILE GUVERNULUI – Legea salarizării bugetarilor și cea a achizițiilor publice sunt prioritățile Guvernului în perioada următoare, a anunțat în Parlament Victor Ponta. Legea salarizării va fi aprobată în octombrie.

MĂSURI POLIOMIELITĂ – Autoritățile vor verifica, în perioada următoare, câti copii au rămas nevaccinați de poliomielită. Boala a reapărut în Ucraina, unde 2 copii au rămas paralizați.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS