Confidenţialitate

Ştirile zilei de 6 aprilie 2016 în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de miercuri, 6 aprilie, într-un rezumat video de 30 de secunde:

ACUZAȚII DE SPIONAJ – Doi cetățeni străini sunt arestați după ce ar fi spionat-o pe Laura Codruța Kovesi. Șefa DNA spune că a fost ”o încercare nereușită de intimidare”. Implicată ar fi o firmă de detectivi din Israel, care neagă acuzațiile.

SALARII MAI MARI – Bugetarii cu venituri mici primesc mai mulți bani de la 1 august. Guvernul va aproba o ordonanță care prevede creșteri de până la 20%. Și profesorii vor primi diferențele salariale tăiate de Guvernul Boc.

DIN NOU LA DNA – Liviu Dragnea, preşedintele PSD, este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, în dosarul fostei sale soții, Bombonica Prodana.

DOCTORATE – Deputații au modificat Legea Educației și au aprobat sancțiuni mai blânde pentru coordonatorii lucrărilor de doctorat plagiate.

DOCUMENTELE PANAMA – Deputații din Comisia Buget-Finanțe vor să afle cum se vor implica Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor și Fiscul în descoperirea românilor care și-au ascuns averile în paradisuri fiscale.