Confidenţialitate

Ştirile zilei de 18 aprilie 2016 în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de luni, 18 aprilie, într-un rezumat video de 30 de secunde:

MOTIVARE – Candidatura lui Cristian Popescu Piedone nu poate fi respinsă din motive de moralitate, spune Judecătoria Sectorului 4. Alegătorii sunt singurii care pot sancționa sau răsplăti parcursul profesional al acestuia.

JURAMÂNT – Noul ministru al Muncii, Dragoș Pâslaru, a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. El a fost propus de premierul Cioloș, după demisia fostului ministru, Ana Costea.

PROTEST – 300 de mineri din Rovinari au protestat în fața Guvernului, nemulțumiți de situația în care a ajuns Complexul Energetic Oltenia. Compania nu se va închide, dar sunt posibile disponibilizări, spune ministrul Economiei.

REDRESARE – City Insurance, una dintre cele mai mari companii care vând polițe RCA, a intrat în procedură de redresare financiară. ASF anunță că a limitat vânzările de noi polițe la 75% din subscrierile din anul trecut.

 TRAGEDIE – Cel puțin 400 de migranți africani s-au înecat în Marea Mediterană, în drumul lor către Europa. Migranții se aflau în 4 bărci care s-au scufundat.