Confidenţialitate

Ştirile zilei de 16 decembrie 2015 în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM vă prezintă la finalul zilei de miercuri un rezumat video, în 30 de secunde, al principalelor evenimente interne şi internaţionale.

FALIMENTUL PERSONAL – Guvernul vrea să amâne cu un an intrarea în vigoare a Legii insolvenței persoanelor fizice. A fost redactat deja un proiect de ordonanță de urgență pe această temă.

LEGEA VÂNĂTORII – Executivul amână și schimbările din legea vânătorii care i-au nemulțumit pe ciobani. Un articol interzice pășunatul pe timpul iernii, iar celălalt limitează numărul de câini de la stînă.

DE UNDE BANI? – Pensiile speciale pentru parlamentari nu au fost luate în calcul la construcția bugetului pentru 2016, spune ministrul Finanțelor, Anca Dragu.

TRATAMENT – Doi dintre răniții în incendiul din clubul Colectiv vor fi transferați în străinătate, unde vor urma un tratament de recuperare. Vor ajunge cel mai probabil în Belgia.

SCHIMBARE – Comisia Europeană propune înființarea unei Poliții de Frontieră care să intervină la granițele Uniunii în situații de criză.