Confidenţialitate

Știrile Europa FM sunt cele mai ascultate știri radio din România

Principalul buletin de știri al zilei, de la ora 13:00, este ascultat în fiecare zi de peste 360.000 de români, iar în mediul urban este lider de audiență în rândul stațiilor private, din punct de vedere al cotei de piață și al numărului de ascultători, potrivit ultimului sondaj realizat de Asociația pentru Audiență Radio în perioada august – decembrie 2016.

Știrile Europa FM aduc informațiile importante ale momentului într-un mod echilibrat și obiectiv pe tot parcursul zilei, subiectele prezentate la radio fiind completate cu imagini și date suplimentare pe www.stirileeuropafm.ro.

Europa FM rămâne postul de radio preferat de românii de peste 30 de ani, potrivit ultimului sondaj realizat de Asociația pentru Audiență Radio.

Emisiunea România în direct este lider detașat în orașele din România în rândul stațiilor private. 320.000 de români se adună zilnic pe frecvențele Europa FM pentru a dialoga cu Moise Guran. România în direct are și cea mai mare cotă de piață dintre radiourile private – 13.3%, în creștere de la 11.8%.

În mediul urban, și emisiunea Avocatul Diavolului rămâne lider de audiență între radiourile private, cu peste 340.000 de ascultători și o cotă de piață de 13,1%.

De asemenea, emisiunile Europa Expres, cu Ciprian Dinu și Ore de toamnă, cu Sorin Niculescu sunt cele mai ascultate emisiuni în orașele din România, în rândul stațiilor private.

Studiul de Audienţă Radio s-a realizat pe baza unui eşantion de tip probabilist, stratificat, cu extracţie multistadială.În eşantion au fost incluse 1.371 localităţi dintre care 67 (toate) localităţi urbane de peste 30.000 de locuitori,236 de localităţi urbane cu mai puţin de 30.000 de locuitori din cele 253 existente, 251 din cele 399 de localităţi rurale cu peste 5.000 de locuitori din România şi 817 din cele 2.462 de localităţi rurale cu mai puţin de 5.000 de locuitori.

Universul Studiului de Audienţă Radio este format din persoanele în vârstă de 11 ani şi peste, rezidente în locuinţe neinstituţionalizate din toate localităţile urbane şi rurale din România, care nu lucrează în domeniul radio.

Vă mulțumim pentru că ați ales Europa FM!