Confidenţialitate

Știrea Verde: “Până la ce temperatură exterioară este mai ieftin să te încălzești cu un aer condiționat?” | AUDIO

După calendar, ar trebui deja să ne pregătim hainele groase… dacă ne uităm pe geam, însă, răsuflăm ușurați: mai avem câteva zile în care atât noi, cât și locuințele noastre, ne putem încălzi… la soare.

Totuși, e important să fim atât informați, cât și pregătiți (inclusiv financiar) pentru perioada rece care ne așteaptă. Mulți dintre noi încep să se orienteze spre tehnologia modernă și ecologică oferită de pompele de caldură, care ne aduc două avantaje importante: eficiență energetică ridicată și confort acolo unde contează cel mai mult: acasă.

Totodată, apare întrebarea: până la ce temperatură exterioară este mai ieftin să te încălzești cu un aer condiționat?

Din calculele producătorului Mitsubishi Electric, este mai eficient financiar să te încălzești cu aparatul de aer condiționat decât folosind încălzirea clasică. Dacă ne raportăm la prețul pe kW termic existent pe piață la momentul actual, până la o temperatură de -10 grade Celsius este cu cel puțîn 10% mai economic.

Folosind un sistem Mitsubishi Electric multisplit, această eficientă energetică se extinde până la o temperatură de -15 grade, deoarece folosind o singură unitate externă avem nevoie de o putere instalată mai mică, și deoarece unitățile interne nu vor funcționa la capacitate maximă în același timp.

Tot cu această gama, o dată cu instalalrea modulelolr opționale de filtrare Plasmă Quad se neutralizează bacteriile, virușii, mucegaiul, alergenii, particulele fine și praful în proporții între 98% și 99%.

Așadar, indiferent ce sistem de încălzire alegi (încălzire clasică, pompă de caldură sau aer condiționat), cei dragi de acasă îți vor mulțumi, iar iarnă va fi mai ușoară!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.