Ştirea bravo: Voluntarii au renovat 12 saloane de la Secţia de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecţioase din Timișoara (AUDIO)

Este vorba despre membrii Asociaţiei Şcoala Mamei Junior, dar şi medici din Timișoara. Toţi au pus umărul la muncă pentru a renova Secţia de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecţioase din Capitala Banatului. Au fost modernizate 17 încăperi, de la saloane până la cantina, sală de tratament şi de recoltare.

Înainte, saloanele erau cu pereți albi, faianță și pardoseală veche și ziduri deteriorate , iar părinții acopereau lenjeria uzată cu prosoape, pentru confortul micuților.

Acum, pe pereți au fost pictate cele mai îndrăgite personaje din desenele animate, s-a adus mobilier nou, iar paturile au lenjerii cu ilustrații, pentru a le ridica moralul micuților pacienți.

Proiectul a început în toamna anului trecut, fără niciun ajutor din partea spitalului sau a Primăriei Timişoara, în subordinea căreia se află unitatea sanitară. Până acum, în renovare s-au investit peste 80.000 de euro.

Banii provin din donaţii, iar munca a fost 100% a voluntarilor. De la demararea iniţiativei, aproximativ 200 de timişoreni şi-au dedicat timpul acestui proiect.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

foto: opiniatimisoarei.ro