Confidenţialitate

Știrea Bravo: “România plantează pentru mâine” al OMV Petrom, cea mai mare inițiativă de plantare finanțată din fonduri private din România | AUDIO (P)

Cu o contribuție de 4,6 milioane de euro, programul “România plantează pentru mâine” al OMV Petrom, demarat în 2020, este cea mai mare inițiativă de plantare finanțată din fonduri private din România.

În cadrul acesteia aproximativ 1.500.000 de puieți sunt plantați pe 300 de hectare, pe parcursul a trei ani.

Acțiunile de împădurire se derulează cu sprijinul a șase ONG-uri recunoscute pentru contribuțiile aduse protecției mediului înconjurător: Act for Tomorrow, Mai Mult Verde, Plantăm fapte bune în România, Pădurea Copiilor, Viitor Plus și Asociația Parcul Natural Văcărești.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor oferă sprijin prin specialiști în silvicultură și expertiză locală pe tot parcursul campaniei de plantare.

Din martie 2020 și până în acest moment, în cadrul campaniei “România plantează pentru mâine“, susținută de OMV Petrom, s-au plantat 1 milion de copaci care au în spate 1 milion de povești de la voluntari, partenerii din partea ONG-urilor si echipa de proiect.

Fiecare dintre noi poate contribui la împădurirea României. Plantează și tu povestea ta! Mai multe detalii despre proiect www.europafm.ro secțiunea Știrea Bravo!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.