ȘTIREA BRAVO: Amplă acțiune de împădurire în zona Valea Secu, inițiată de Apa Bucovina (P)

Sâmbătă, în zona Valea Secu, în comuna Dorna Candrenilor din județul Suceava a avut loc o acțiune de împădurire la care au participat reprezentanți ai organizatorului principal – Maspex Romania prin brandul Bucovina, reprezentanți ai autorităților locale și voluntari din cadrul organizației Vatra Dornei Tineret.

În cadrul activității au fost plantați 2.000 de puieți de brad. Este un exemplu demn de urmat și lăudat, motiv pentru care, în Deșteptarea, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastiu au transmis un mare BRAVO inițiatorilor, Maspex Romania prin brandul Bucovina.

Acțiunea de împădurire este prima dintr-un șir de acțiuni sociale pe care compania Maspex Romania prin brandul Bucovina le va pune în aplicare în următoarea perioadă.

Acestea completează noua campanie de promovare a brandului Bucovina ce se desfășoară sub sloganul Ținut sălbatic – apă echilibrată, prin care se reinterpretează echilibrul din “sete de echilibru” – sloganul de bază al brandului – ca pe echilibrul dintre oameni și natură.

Noua abordare este inspirată de teoria Half-Earth, conform căreia soluția ideală la problema civilizație vs. natură este ca oamenii să împartă planeta 50-50 cu natura. Altfel spus, o pledoarie pentru natură și nevoia ca măcar o parte din tărâmul ei să fie păstrat neatins, curat, limpede.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Bucovina este un ținut în care există 23 de rezervații naturale, păduri virgine, specii unice sau rare de flora și faună. Prin acțiunile pe care le va organiza pentru protejarea și conservarea zonei, compania Maspex prin brandul Bucovina își manifestă respectul față de natură precum și față de consumatorul care apreciază calitățile apei Bucovina, echilibrul și puritatea ei absolută.

Apa Bucovina este îmbuteliată din surse subterane, localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități umane.

Apa minerală naturală Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală cu reziduu sec foarte scăzut (78g/ml) și pH (7,27) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS