Sting, în concert la Cluj-Napoca | VIDEO

Revenit în România, cântăreţul Sting va concerta, marţi seara, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Va fi primul recital susţinut de artistul englez în Transilvania.

Concertul este ultimul dintr-un turneu european care promovează cel mai recent album, intitulat 57th & 9th.

‘Sting va veni alături de bucătarul personal, aşa că un spaţiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere şi un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit şi un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane’, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Invitat special al serii Joe Sumner, fiul cântăreţului.

Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18.00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces.

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun.

În incinta Sălii Polivalente, spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeaşi seară, de la casieriile din incinta, până în ora 23.00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS