Steven Tyler: trupa Aerosmith ar putea susţine un turneu de adio în 2017

Rockerul Steven Tyler a vorbit într-un interviu recent despre viitorul trupei Aerosmith şi a lăsat să se înţeleagă faptul că renumitul grup american ar putea să susţină un turneu de adio în 2017, informează site-ul revistei New Musical Express.

Cel mai recent concert susţinut de trupa Aerosmith a avut loc în toamna anului 2015, la Moscova.

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, rockerul Steven Tyler a declarat: ”Voi susţine 30 de concerte solo din mai şi până în august. Apoi, în 2017, voi porni din nou în turneu cu Aerosmith.

Vom face, probabil, un turneu de adio. În lume există doar două trupe care sunt în continuare alcătuite din membrii componenţei lor originale – noi, cei de la Aerosmith, şi The Rolling Stones. Sunt recunoscător pentru acest fapt”.

”Indiferent dacă vom susţine acel turneu de adio sau dacă vom intra în studiouri pentru a înregistra un nou album, voi fi la fel de încântat”, a adăugat rockerul american.

În prezent, Steven Tyler este ocupat cu noul său proiect solo, dedicat muzicii country, iar Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, colaborează cu Alice Cooper şi Johnny Depp, în trupa Hollywood Vampires.

Aerosmith, înfiinţată în oraşul american Boston, în 1970, este o trupă americană de hard rock, care a încorporat în stilul ei şi influenţe din alte genuri, precum blues, heavy metal, glam metal şi pop.

Trupa americană a lansat 15 albume de studio, care s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial. Aerosmith a câştigat de-a lungul anilor numeroase trofee, inclusiv şase premii Grammy, şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2001.

Sursă: News.ro