Confidenţialitate

Stelian Ion susține că nu i se poate reproșa că nu a făcut eforturi pentru desființarea ”Secției Speciale” | AUDIO

Stelian Ion a venit în această dimineață la Ministerul Justiției unde a stat de vorbă cu jurnaliștii după seara tensionată.

El spune că va continua să își facă treaba la minister până va decide Klaus iohannis dacă îi semnează revocarea din funcție.

”Mă uit să văd ce se întâmplă, dacă este semnat sau nu decretul prezidențial. Vom vedea, până atunci îmi fac datoria ca la carte, cum am făcut-o până acum, și ce este important pentru mine este să am conștiința împăcată și chiar am conștiința împăcată. E foarte important să înțeleagă toți actorii și să nu aruncăm țara în criză pentru niște socoteli politice de moment.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Stelian Ion mai spune că nu i se poate reproșa că nu a făcut toate demersurile necesare pentru desfintarea Sectiei de Investigare a Infracțiunilor în Justiție.

Ministrul demis al Justitiei sustine că cei din coalitie ar fi trebuit sa respecte programul de guvernare.

”E un reproș total necuvenit, să spun așa, nemeritat, dacă nici eu nu am făcut eforturi pentru desființarea secției speciale, mă întreb cine le-a făcut într-adevăr. eforturile acestea nu se fac doar din vorbe, am trimis proiectul, e a fost validat inclusiv de Comisia de la Veneția, acum se caută tot felul de motive să mai adăugăm alte elemente noi în discuție, să mai complicăm lucrurile. Lucrurile sunt simple: vrem să respectăm programul de guvernare sau nu vrem”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.