Ștefan Bănică pregătește o toamnă rock’n’roll. Artistul porneşte în noiembrie într-un turneu naţional

Ștefan Bănică va susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Urmează o serie de concerte pe ritmuri de rock’n’roll, alături de unul dintre cei mai iubiți artisti români şi invitaţii săi.

Vor putea fi ascultate live hiturile lansate până acum de Ștefan Bănică, asteptate de public de fiecare data, dar și noile sale cântece, cum ar fi “Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică, hitul “La masa mea” lansat alături de Cabron.

„Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastră, iar fiecare show este unic şi irepetabil. Energia pe care o primeşti de la public, în concertele live, nu o simţi niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o alta valoare.

Printre piesele pe care toata lumea aşteptă să le audă în concerte, vor fi şi unele noi, care vor apprea la începutul anului viitor, pe un nou album”, anunţă Ştefan Bănică.

 

Programul turneului Ștefan Bănică

15 noiembrie – Râmnicu Vâlcea – Sala Sporturilor “Traian”

16 noiembrie – Timișoara – Opera Națională Română

17 noiembrie – Reșița – Casa de Cultură a Sindicatelor

18 noiembrie – Craiova – Sala Polivalentă

21 noiembrie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

22 noiembrie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor

23 noiembrie – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”

24 noiembrie – Brașov – Sala Sporturilor “D.P.Colibași”

 

Toate concertele încep la ora 19:30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online pe  vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro şi eventim.ro