Ştefan Bănică: ‘Dragostea rămâne, pentru mine, o permanentă sursă de inspiraţie’

În declaraţiile pe care le face, Ştefan Bănică nu s-a ferit niciodată să-şi arate latura sensibilă şi să recunoască motorul care-i pune în mişcare ideile pentru piesele pe care le lansează şi cu care ajunge direct în Europa Top Hit şi alte topuri muzicale.

‘Dragostea rămâne, pentru mine, o permanentă sursă de inspiraţie’, mărturisea artistul când lansa albumul ‘Love Songs – Live Acoustic’.

Acum el se pregăteşte să răspândească dragostea şi la malul mării în cadrul celui mai mare concert de pe litoralul românesc, Europa FM LIVE PE PLAJĂ, pe 2 august, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

La cea de-a 3-a ediţie Live pe Plajă, Europa FM aduce la un loc pe scenă pe cei mai populari artişti ai momentului. 3 Sud Est, Voltaj, Smiley, Holograf, Oceana şi Ştefan Bănică sunt invitaţii show-ului din 2 august.

În premieră, în acest an, pe scena celui mai important eveniment muzical al verii, Europa FM Live pe Plajă, va urca un artist internaţional. Oceana, interpreta hitului ‘Cry, cry’, piesa care a cucerit topurile internaţionale, va cânta hiturile care au consacrat-o.

Ca de fiecare, dată, alături de artiştii care vor cânta hiturile anului se vor afla DJ-ii Europa FM.

Mai multe surprize se pregătesc şi de această dată spectatorilor, care vor avea parte de unul dintre cele mai impresionante show-uri pe nisipul fierbinte.