Ștefan Bănică a lansat „Gură, taci!”, cel mai nou single și videoclip – VIDEO

Ștefan Bănică a lansat astăzi un nou cântec și videoclip – „Gură, taci!” –  precedat de o campanie cu același nume, derulată timp de două săptămâni în mediul online, pe youtube și pe pagina sa de Facebook. Lui Ștefan Bănică i s-au alăturat în această campanie  persoane publice, prieteni și colegi din mai multe domenii de activitate.

„Gură, taci!” este o primă piesă dintr-un proiect mai mare, pe care artistul îl pregătește în colaborare cu Ha Ha Ha Production și MediaPro Music. Ștefan Bănică și-a lansat noul single, „Gură, taci!” în premieră absolută în Deșteptarea de marți, 15 septembrie.

„Totul a pornit de la o glumă pe care o făceam cu un amic de-al meu și ziceam: dacă m-aș porni eu să spun ce știu …, dar mai bine: gură, taci! De la o joacă a devenit un cântec în toată regula. Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Mulțumesc tuturor colegilor și prietenilor mei din teatru, film, muzică, sport, televiziune, care au participat la campania online #GurăTaci. Sper să vă placă noul meu cântec! Dacă nu, “gură, taci!” – a declarat Ștefan Bănică.

Lansarea noului single Ștefan Bănică -“Gură, taci!” va aduce cu sine și derularea unui turneu național cu același nume, care va cuprinde opt orașe:

Galați – 29 oct, Casa de Cultură a Sindicatelor
Constanța – 30 oct, Casa de Cultură a Sindicatelor
Timișoara – 11 nov, Filarmonica “Banatul”
Craiova – 12 nov, Sala Sporturilor
Brașov – 17 nov, Sala Patria
Bacău – 18 nov, Teatrul de Vară “Radu Beligan”
Iași – 19 nov, Sala Sporturilor
Suceava – 20 nov, Casa de Cultură a Sindicatelor

S.Banica - afis turneu Gura, taci!

Toate concertele vor începe la ora 19:30, iar biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Piesa „Gură, taci!” poate fi urmărita de astazi pe youtube si, bineinteles, va putea fi ascultata in concertele sustinute de Stefan Banica.