Confidenţialitate

Ștefan Bănică și-a lansat în exclusivitate noul single, „Gură, taci”, la Deșteptarea – VIDEO

Ștefan Bănică a venit marți în Deșteptarea special pentru a-și lansa cel mai nou single, „Gură taci”, în exclusivitate la cel mai îndrăgit matinal din România. Matinalii George Zafiu și Vlad Petreanu l-au luat la întrebări pe invitatul lor și au aflat povestea celei mai noi piese ale sale, care are toate șansele să devină un hit marca Ștefan Bănică.

Încă dinainte de lansare, fanii lui Ștefan Bănică erau familiarizați cu expresia „Gură, taci”, mai ales în mediul online, întrucât mai mulți artiști (Delia, Mihaela Rădulescu s-au filmat spunând cele două cuvinte și au publicat înregistrarea pe Facebook, trezind curiozitatea internauților.

„Gură, taci” e o expresie, care, din păcate sau din fericire, se potrivește foarte mult în momentul de față atât social, cât și politic, a explicaȘtefan Bănică în Deșteptarea. Pornit de la o glumă pe care artistul o făcea cu Răzvan Vasilache colegul său din vechiul grup „The 50’s”, „Gură, taci” este o premieră, fiind prima piesă făcută în colaborare cu băieții de la HaHaHa Productions.

Tot în Deșteptarea, Ștefan Bănică a dezvăluit că piesa are parte și de un videoclip ce va fi lansat foarte curând.