Confidenţialitate

Steaua – Rosenborg 0-3, Astra – AZ Alkmaar 3-2 in play-off-ul Europa League

Dezastru la Steaua – echipa este ca și eliminată din cupele europene.
După o primă repriză în care au dominat și au ratat câteva ocazii importante, roș-albaștri au încasat două goluri în interval de 7 minute la jumătatea reprizei secunde și totul s-a năruit. La final Mirel Radoi a spus că nu demisionează și speră să reușească să ridice echipa și să îi schimbe fața deplorabilă din acest moment.
În schimb, rămas fără banii de UEFA, Gigi Becali anunță că  va  tăia toate salariile din club și va încerca să scape de jucătorii cu contracte mari, în frunte cu Tade și Tahar pe care vrea să îi lase liberi.

Astra Giurgiu a salvat imaginea fotbalului românesc aseară:“ a revenit senzațional de la 0-2 pentru AZ Alkmaar în minutul 13 și a răsturnat rezultatul până la pauză.
Boldrin,  Alibec și Dandea au fost autorii golurilor iar în repriza a doua nu s-a mai înscris și 3-2 a fost scorul final. Marius Șumudică spune că echipa sa ar fi trebuit să primească două lovituri de la 11 metri, prima în minutul 5 și că victoria duce la 40% șansele de calificare ale Astrei în grupele Europa League după returul din Olanda, de săptămâna viitoare.