Confidenţialitate

Steaua pune în vânzare bilete pentru partida de inaugurare a stadionului Ghencea

Pe 7 iulie se inaugurează stadionul Ghencea, cu meciul Steaua – OFK Belgrad.

Steaua a ales echipa OFK Belgrad pentru primul meci pe noua sa arenă, deoarece şi vechiul stadion a fost ianugurat, în 1974, printr-o partidă amicală cu aceeaşi formaţie.

7 iulie 2021, o zi istorică pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii și iubitorii clubului roș-albastru, 74 de ani de istorie dar și 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni”.

”La 47 de ani distanță, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua, reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI! Inaugurarea noului stadion al clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK Belgrad”, scrie CSA Steaua.

Un bilet la peluză costă 15 lei, la Tribuna II, 25 de lei, la Tribuna I, 40 de lei. Cei care nu pot veni pe stadion pot cumpăra un bilet virtual de sustinere, ce costă 10 de lei.

Pentru acest meci, biletele puse în vânzare sunt în limita a 50% din capacitatea stadionului. Pentru suporteri, biletele se vor comercializa şi la intrarea în Complexul Sportiv Ghencea si online.

Echipa de fotbal a CSA Steaua a promovat în Liga a II-a la finalul sezonului trecut.

Stadionul Ghencea a început renovarea in 2016.