Steaua de pe Walk of Fame a lui Donald Trump, vandalizată

Steaua de pe Walk of Fame a politicianului republican Donald Trump a fost din nou vandalizată, de această dată cel mai probabil cu un baros, au anunţat, miercuri, oficiali şi reprezentanţi ai presei din Statele Unite, scrie Reuters.

O fotografie publicată pe site-ul hollywoodian Deadline.com arată că numele politicianului a fost şters de pe stea, emblema din mijlocul stelei a fost dislocată, iar porţiuni din cele cinci braţe ale stelei lipsesc.

Donald Trump, candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, dezvoltator imobiliar şi vedetă de reality-show, a fost ţinta mai multor proteste uriaşe organizate în ultimele luni cu ocazia apariţiilor sale electorale în California, unde, potrivit sondajelor, se află la o distanţă apreciabilă în sondaje în spatele candidatei democrate Hillary Clinton.

Poliţia din Los Angeles a anunţat că nu a reţinut niciun suspect şi că nu cunoaşte motivul din spatele acestui act de vandalism, ce a fost descoperit miercuri dimineaţă, în jurul orei locale 06.00. O anchetă este în curs de desfăşurare, a precizat Norma Eisenman, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei din Los Angeles.

Donald Trump a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles pe 16 ianuarie 2007 în calitate de producător al concursului de frumuseţe ”Miss Universe” şi al emisiunii ”The Apprentice”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS