Confidenţialitate

Steaua de pe Walk of Fame a lui Donald Trump, vandalizată

Steaua de pe Walk of Fame a politicianului republican Donald Trump a fost din nou vandalizată, de această dată cel mai probabil cu un baros, au anunţat, miercuri, oficiali şi reprezentanţi ai presei din Statele Unite, scrie Reuters.

O fotografie publicată pe site-ul hollywoodian Deadline.com arată că numele politicianului a fost şters de pe stea, emblema din mijlocul stelei a fost dislocată, iar porţiuni din cele cinci braţe ale stelei lipsesc.

Donald Trump, candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, dezvoltator imobiliar şi vedetă de reality-show, a fost ţinta mai multor proteste uriaşe organizate în ultimele luni cu ocazia apariţiilor sale electorale în California, unde, potrivit sondajelor, se află la o distanţă apreciabilă în sondaje în spatele candidatei democrate Hillary Clinton.

Poliţia din Los Angeles a anunţat că nu a reţinut niciun suspect şi că nu cunoaşte motivul din spatele acestui act de vandalism, ce a fost descoperit miercuri dimineaţă, în jurul orei locale 06.00. O anchetă este în curs de desfăşurare, a precizat Norma Eisenman, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei din Los Angeles.

Donald Trump a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles pe 16 ianuarie 2007 în calitate de producător al concursului de frumuseţe ”Miss Universe” şi al emisiunii ”The Apprentice”.