STB: Pe toate traseele de transport în comun se va circula, de luni, în condiţii normale

Circulaţia mijloacelor de transport în comun se va desfăşura, de luni, în condiţii normale, pe toate traseele, comunică Societatea de Transport Bucureşti.

„Societatea de Transport Bucureşti – STB SA anunţă că, în urma eforturilor făcute în ultimele trei zile de salariaţi şi de echipele de intervenţie, luni, 28.01.2019, va fi asigurată circulaţia normală pentru întregul parc programat (280 de tramvaie, 181 troleibuze şi 931 autobuze)”, se precizează într-un comunicat.

Numeroasele avarii apărute la liniile de contact în urma condiţiilor meteo extreme înregistrate în ultimele zile au perturbat programul de transport, circulaţia vehiculelor STB  desfăşurându-se cu mare dificultate.

Astfel, au fost înregistrate 115 avarii la reţeaua electrică a tramvaielor şi troleibuzelor, din cauza crengilor sau a arborilor căzuţi pe firul de contact, iar STB SA a fost nevoită să ia măsuri pentru preluarea călătorilor din zonele afectate şi pentru a fluidiza anumite artere. Au fost înfiinţate şapte linii navetă de autobuze (665, 670, 696, 610, 621, 632 şi 641) pentru a compensa lipsa tramvaielor şi troleibuzelor blocate în traseu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS