Confidenţialitate

Starea bărbatului care a ucis doi muncitori în apartamentul din Onești s-a agravat

Bărbatul care a sechestrat și înjunghiat doi muncitori într-un apartament din Onești va fi transferta la Spitalul Județean din Bacău.

Luni seară, agresorul care i-a sechestrat și ucis pe cei doi electricieni a ajuns la spital după ce a fost împușcat de mai multe ori de polițiști. Are mai multe plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen.

La mai multe ore după operație, medicii au decis să nu mai fie intubat. Însă, între timp, starea bărbatului s-a agravat, așa că va fi transferat de la Onești la spitalul Județean din Bacău, spune șeful  secției ATI de la Spitalul din Onești, Dumitru Vartic:

„A devenit instabil hemodinamic, febril, tensiunea a începutsă-i scadă, acum este pe un suport vasoconstrictor. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău, o să-l transferăm la Bacău, fiind un spital de rang superior.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Medicul mai spun că pacientul este conștient:

„Medical este conțtient, cooperant, nu știu să zic dacă este în stare să răspundă. Este în stare să răspundă la întrebările adresate de către medic.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Soția agresorului a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de complicitate. Între timp, premierul și ministrul de interne așteptă clarificării de la șefii poliției privind modul în care s-a acționat în acest caz.